line

Conflictcoaching


U hebt van alles geprobeerd. Niets lijkt te werken. U hebt geen vat op een medewerker met wie u daarom in conflict dreigt te komen. Soms is het beter om anderen niet te redden maar in het diepe te gooien. Ga het conflict maar aan. Niet zomaar want u moet er geen schade van ondervinden, en uw medeweker ook niet. Maar onder begeleiding van de FysioCommunicatieCoach. Dat levert u namelijk veel op.

Beter functioneren

Verschillen van mening worden vaak vermeden of afgezwakt, uit angst voor de gevolgen als het uitgesproken wordt en misschien wel escaleert. Dat kan je als ondernemer duur komen te staan: de medewerker gaat vaak slechter functioneren, meldt zich ziek en het team raakt uit balans. Laat botsingen maar eens toe in je praktijk en doe er je voordeel mee. De FysioCommunicatieCoach biedt u graag een oplossing aan in de vorm van coaching in conflictvaardig gedrag en conflictmanagement.

Open bedrijfscultuur

In het verlengde van conflictcoaching kunt u ook het team laten trainen om tot een open bedrijfscultuur en bijvoorbeeld een huisreglement te komen. Kijk bij Voor het team voor het specifieke aanbod dat we graag voor u op maat maken.

Een conflict voorkomen? Neem vooral direct contact op.

Nederlandse Mediatorsvereniging MFN Logo VMG logo